Elementen / Heaters

Verwarmingselementen

Siliconen elementen

Siliconen elementen lenen zicht prima voor verwarmen van allerhande oppervlakten. De elementen zijn dun, vormbaar en in vele pre-fab vormen te verkrijgen. Voor veel toepassingen zijn speciale elementen een uitkomst. De siliconen elementen kunnen op maat gemaakt worden, met de voor u speciale afmetingen, spanningen of vermogens. Als keurmerk kan UL specificatie worden afgegeven. Maximale elementtemperatuur is 195 Graden Celsius.

Carbon elementen

Carbon elementen kenmerken zich door een veelzijdige toepassing. Deze elementen hebben een lagere temperatuur, 85 Graden Celsius maximaal. Mits goed voorzien van de juiste regeling, kunnen deze in menig proces worden toegepast. De breedte van carbon elementen is ingedeeld in een aantal staffels. De lengte is vrijwel onbeperkt. Deze elementen kunnen naar specificatie worden samengesteld. Als keurmerk zijn UL en KEMA verkrijgbaar.

Patroon elementen

Voor veel toepassingen worden patroon elementen gebruikt. Een groot standaard assortiment is hiervoor verkrijgbaar. Levertijd, afhankelijk van uw specificatie, is 2 tot 3 weken. Naast de standaard is het mogelijk uw eigen ontwerp te maken. Heeft u speciale wensen, laat het weten, u ontvangt kosteloos advies.

Special Products

Een heel speciale manier van verwarmen en/of koelen is het gebruik van Peltier elementen. Voor dit type element zijn legio speciale toepassingen denkbaar. Vraag naar de mogelijkheden die Apollo u kan bieden. Uw aanvraag zal altijd vertrouwelijk worden behandeld.

folie heater staafelementen 4 flex silicon elementen 1