Apollo S&H B.V.

Wat doet Apollo S&H B.V.

Ovens en Elektrowarmte

Apollo is importeur voor de Benelux voor de merken Umega-Snol en LAC. Deze ovens, van zeer goede kwaliteit, zijn voor een breed scala van toepassingen inzetbaar. Laboratoria, metaal, glas en keramiek zijn de vier hoofdsegmenten van waaruit gewerkt kan worden. Daarnaast een breed assortiment aan industriele ovens. vacuum, begassing, hoge of lage temperatuur, er is heel veel mogelijk.

Naast de standaard ovens, is ook altijd speciaalbouw mogelijk! Denk hierbij aan speciale werkgebieden als ATEX omgeving en explosie gevaar of speciaalbouw van klimaatkamers.

FDM Klimaat, Test en Groeikasten

plantengroeikast

Testen van producten bij hoge en lage temperaturen, vochtige ruimte of juist droog. Met de producten van FDM heeft Apollo S&H een breed assortiment in huis om u hierbij van dienst te zijn. FDM is producent van hoogwaardige kasten waarbij stabiliteit en uniformiteit kernbegrippen zijn. Op deze website treft u de eerste algemene infromatie aan. Wanneer u vragen heeft op juist een speciaal product wenst, is Apollo S&H u daarmee graag van dienst.

Speciaal meubilair

meubilair blanco

Apollo is leverancier van Blanco Medisch meubilair en custom made laboratorium meubels. Bijvoorbeeld een combinatie van RVS, Volkern, natuursteen, net wat voor u van toepassing is. Zo kan alles op maat gemaakt, in hoogte verstelbaar en verwarmd worden. Voorbeelden: laboratorium, wellness ruimte ziekenhuis of (professionele) keuken.

Verwarmings elementen

Apollo is leverancier van verwarmings elementen. Zo kunt u terecht voor flexibele elementen van Siliconen of Laminaat, staafelementen of speciale elementen. Zowel standaard als custom made is leverbaar. Kema-keur en UL- specificatie.

Koelen en vriezen

Apollo heeft een eigen koel en vrieslijn. koelkasten en vrieskasten van uitstekende kwaliteit voor grootkeuken, laboratorium, farmacie en gezonheidzorg. Naast standaard kasten is Apollo leverenacier van koel en vriescellen op maat.

lith