Koelen & Vriezen

Koelen & Vriezen

Apollo Koelen en vriezen

Apollo heeft onlangs een eigen koel en vrieslijn op de markt gebracht. Volledig RVS koel en vrieskasten, zowel binnen als buitenzijde. De deuren zijn voorzien van een RVS handgreep over de volledige lengte. Deuren zijn zowel links als rechts af te hangen. Als opties zijn er verschillende extra producten leverbaar, zoals RVS laden, wielen en extra roosters met geleiders. De Apollo koel en vrieskasten kenmerken zicht door de perfecte afwerking, lage energiekosten en hoge toelaatbare omgevingstemperatuur. De kasten zijn allen standaard ontworpen op 43 graden C. Deurrubbers zijn eenvoudig te vervangen, indien deze defect raken. Deze kasten zijn toepasbaar in de farmacie, laboratorium, keuken en talloze andere omgevingen. Compleet met electronische regelaar welke voldoet aan de eisen van HACCP.

meetkast

Naast de standaard kasten is Apollo ook leverancier van koel en vriescellen op maat. Hoog, laag schuin of recht, schuifdeur, draaideur, alles is mogelijk. Naast cellen leveren wij tevens interieur voor uw cel. Schappen, laden, gesloten of met perforatie. Alles afgestemd op uw wensen, en voor een veilig gebruik. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de contactpagina.

Informatie

Apollo Service en Handelsonderneming is importeur en verdeler van de Apollo Koel en Vrieskasten. Voor informatie over techniek, prijs en levertijd, informeert u via de contact pagina.

koelkast