Apollo Ovens

Professionele ovens

UMEGA-Snol Ovens

moffel snol

Apollo is importeur van de complete Umega-SNOL technische ovenlijn en vertegenwoordigt daarin de Benelux. Umega-SNOL ovens kenmerken zich door goede kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. De ovens van Umega-SNOL zijn energiezuinig, stil en nauwkeurig in temperatuur regelbaar. Umega-SNOL ovens worden standaard uitgevoerd met een temperatuurregelaar van Omron. Als optie kan gekozen worden voor een Eurotherm regelaar of ander merk naar keuze. Controle op uw proces is mogelijk door uitlezen via computer. Additionele veiligheden als maximaal beveiliging kunnen als optie worden aangeboden.

Bedrijfsfilm UMEGA-Snol

droger LAC

LAC ovens

Naast Umega SNOL is Apollo ook importeur voor LAC ovens. LAC kent een nog breder en specifieker assortiment. Daarnaast is het LAC meer toegespitst op speciale wensen en vragen. Vacuum, onder begassing, ovens voorzien van specifieke constructies, er is heel veel mogelijk. Apollo is gespecialiseerd in de segmenten laboratorium en chemische behandelingen.

vacuum LAC

Veiligheid en ATEX

Niet bij elke vraag kan een standaard oven worden ingezet. Juist op momenten dat veiligheid een grote rol speelt is Apollo uw juiste partner. Zo bouwt Apollo klimaatkasten en bewaarkasten met specifieke wensen als verwarming en ventilatie. Ook op gebied van ATEX vraagstukken kunt u bij Apollo terecht.

Laboratorium ovens

De laboratoriumlijn van Umega SNOL en LAC zijn zeer breed. De diverse temperatuurzones, interieurs, modellen en opties maken evenzoveel toepassingen mogelijk. Interieur van keramische isolatie, staal of roestvast staal en natuurlijk de asbest vrije vezelisolatie. De vezelisolatie kenmerkt zich door snelle opwarming en afkoeling van de oven met een zeer laag energieverbruik. Steenisolatie is langzaam van opwarming maar koelt daardoor ook minder snel af. Door accumulatie een zeer stabiele warmte overdracht.

Industrie ovens

meetkast

Voor de industriele sector is een breed scala aan standaard ovens beschikbaar. Bijvoorbeeld inrijovens met lage temperatuur of kamerovens voor hoge temperatuur. Buiten de standaard ovens zijn speciale ovens mogelijk. Zowel uit standaard pakket als custom made. Klimaatkamers, lage temperatuur opslag van brandbare stoffen, vatverwarming; een aantal producten uit de speciaalbouw van Apollo. Vraag naar de zeer uitgebreide mogelijkheden!

Voor uitgebreide documentatie en certificaten van Umega en LAC: Zie de website

UMEGA-Snol

LAC ovens

Hier kunt u een brochure downloaden in meerdere talen.

omloop geel omloop grijs keramiek buisoven LAC